SPORTMASSAGE algemeen

Als ontspanning, voor blessures, voor kinderen voor mentale en fysieke heling van het lichaam.

Je ontspant terwijl je spieren gemasseerd worden. De afvalstoffen worden in de bloedbaan gebracht waardoor de organen de afvalstoffen afbreken en afvoeren.

Mentaal is het goed om even heerlijk te ontspannen, je kunt er voor kiezen om even niets te zeggen en de massage te ondergaan. Je kunt tijdens de massage ook het gesprek aangaan en nog meer verwerken dan alleen de afvalstoffen uit de spieren.

Massage zet allerlei systemen in het lichaam in werking De aanmaak van verschillende hormonen zorgen er voor dat je er zowel lichamelijk als geestelijk van opknapt.

Tijdens een behandeling kan er gekozen worden voor toevoeging van Mindfulness en NLP, dit zal geestelijke ondersteuning bieden. De ademhaling zorgt voor een fysieke en geestelijke ondersteuning, op verzoek kunnen er diverse technieken aangeboden worden.

Sportmassage voor kinderen

Voor kinderen is het fijn dat zij bewustwording van het  lijf ervaren. Dit is ook één van de eerste levensontwikkelingen als baby en die vrij snel kwijt raakt.

De combinatie van coaching en massage kan ook ondersteunen in het welbevinden. Het welbevinden van de mens is ook een eerste levensbehoefte.

Sportmassage voor blessures

De massage is uitstekend voor sportblessures. Extra aandacht zal besteed worden aan het gekwetste gebied. Het hele lichaam wordt verder ook gemasseerd, want een blessure brengt een disbalans met zich mee, waardoor andere gebieden in het lichaam extra belast worden. Deze gebieden kunnen een massage extra goed gebruiken.

De massage duurt ongeveer 50 minuten en daarnaast krijg je nog een heerlijk kopje thee of koffie om even na te genieten van de behandeling. De investering voor een sessie is € 39,50.

Klik hier voor de folder en meer informatie

 

VOETREFLEXOLOGIE

Voetreflexologie is een natuurlijke geneeswijze die al ruim 3000 jaar geleden werd toegepast in Egypte, China en India. Vanaf 1937 is de therapie ook in Nederland geïntroduceerd.

 De voet weerspiegelt het gehele menselijk lichaam, de reflexzones liggen in de voet en corresponderen met de organen, beenderen en weefsels in het lichaam. Door deze reflexpunten te stimuleren d.m.v. drukpuntmassage wordt de doorbloeding, lymfe- en energiedoorstroming gestimuleerd en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Hierdoor kunnen klachten verminderen of verdwijnen.

Via massage van de reflexzones en druk op de reflexpunten, wordt het lichaam geactiveerd om blokkades elders in het lichaam op te heffen. Voetreflexologie creëert ONTSPANNING en helpt HARMONIE  tussen lichaam en geest in BALANS te brengen.

Resultaten kunnen zijn:

  • Verbeterde energie doorstroming;
  • Bevordering van de afvoer van afvalstoffen;
  • Verbeterde doorbloeding;
  • Stimuleren van het zelf genezend vermogen van het lichaam;
  • Klachten verminderen;
  • Stress verlagend;
  • Werkt preventief.

De massage duurt ongeveer 50 minuten en daarnaast krijg je nog een heerlijk kopje thee of koffie om even na te genieten van de behandeling. De investering voor een sessie is € 39,50.

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.