HEALTH COACHING WEST-FRIESLAND

Als healthcoach help ik bij het behouden of terugwinnen van de vitaliteit en gezondheid. Ik coach je in het vinden van meer geluk, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit.

Op individueel niveau coach ik de mensen om hun plezier in het werk te hervinden. Ik help hen herstellen van stress en burn-out. Wat kost energie en wat geeft energie? Hoe maak ik de juiste keuzes om mijn talenten volledig te ontwikkelen? Hoe versterk ik mijn geestelijke en lichamelijke conditie? Als healthcoach begeleid ik u tijdens deze zoektocht.

Op het niveau van organisaties ondersteun ik directies en managers door advisering over vitaliteitsmanagement. Voor een organisatie zijn goed functionerende werknemers van groot belang. Vitale mensen werken namelijk harder en zijn minder vaak ziek. Bovendien doen zij hun werk met plezier. Als vitaliteitscoach lever ik een belangrijke bijdrage aan de effectiviteit en tevredenheid van werknemers.

Het Healthtraject kan zowel preventief als curatief ingezet worden en heeft te maken met energie, gezondheid, leefstijl en welzijn. Dit traject kan zowel individueel als voor groepen gestart worden. Het betreft altijd een traject dat afgestemd is op de doelgroep. Hieronder staan de standaard pakketten. Heb je een individuele wens, neem gerust contact op.

Health basis Health starter Health & Body Health + Health & Body +
         
Leefstijl- en voedingsanalyse + balanstest  Health basis Health basis 3 coachsessies Health basis
  1. LVA bewustwording huidige leefstijl 3 coachsessies (60-90 min) 3 coachsessies   8 coachsessies
  2. lichaamsmetingen   1 lichaamsmassage (50 min)   2 lichaamsmassages
  3. passend advies toekomstige leefstijl        
  4. follow up        
€ 100 € 300 € 325 € 200 € 600

 

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak. Jolanda Jong 06 55933803