Het Coach Paleis

Binnen Het Paleis kun je als volwassene terecht voor begeleiding bij een hulpvraag over jezelf of binnen je gezin of familie.

Als ouder van (jonge) kinderen is het soms lastig om samen van het leven te genieten. Als het kind of kinderen nog klein zijn cijfer je jezelf vaak helemaal weg. Dit kan een tijdje goed zijn, maar daarna is het ook weer tijd om aan jezelf te denken. Hoe kun je je kind goed begeleiden als je jezelf niet lekker voelt? Net als in het vliegtuig; eerst zelf je zuurstofmasker opzetten en dan dat van je kind...

Als ouder heb je nog veel meer verantwoordelijkheden, naar de buitenwereld, je familie enz. dan wil het wel eens gebeuren dat je de communicatie met je kind verliest. Door middel van de coaching van het KinderCoach Paleis kan deze band weer worden hersteld.

Ook kan het zijn dat tijdens het coachen en het geven van feedback over het kind, er bij de ouder het één en ander loskomt uit het verleden. Dan is dat een mooi moment om mee aan de slag te gaan binnen Het Coach Paleis. Individuele begeleiding door middel van (creatieve) oefeningen kunnen vele inzichten geven om jezelf weer op het juiste spoor te zetten. 

Vragen of informatie? Vul het contactformulier in.