KinderCoach Paleis

Kinderen hebben begeleiding/opvoeding nodig. Als ouder wil je dit aan je kind meegeven. Door omstandigheden (binnen of buiten jezelf) kan het mis gaan. Je kind bevindt zich op een ander "spoor" dan jij -als ouder-. 

Communicatie, zowel verbaal als non-verbaal, is heel belangrijk tussen kind en ouder. Begrip hebben voor jezelf, elkaar en anderen is een peiler voor een krachtig bestaan. Haal deze kracht uit jezelf. De KinderCoach helpt communicatie en kracht op een speelse, creatieve manier te onderzoeken en te kijken waar meer aandacht aan besteed moet worden. Problemen zijn vaardigheden die nog geleerd of nog verbeterd kunnen worden. Door deze positieve benadering zullen kinderen snel in hun kracht komen en kunnen ze de (pas) aangeleerde vaardigheden direct  in het dagelijks leven toepassen.

Met een paar sessies van 60 tot 90 minuten is het al mogelijk om inzichten te krijgen die kunnen leiden tot grote veranderingen.

Ook bij een scheiding komt veel kijken, zeker voor een kind. Een kind bestaat namelijk altijd voor de helft uit zijn vader en de helft uit moeder. Deze 50/50 loyaliteit zal altijd bestaan in het gevoel van een kind. Een mooi nummer wat de emotie er in weergeeft is hier te zien: http://youtu.be/yT2fhjASbzs. Het KinderCoach Paleis kan hierin ondersteuning bieden.

 

Zie verder:

Herinneringsdoosje maken (Echtscheidingshulp & Overlijdensherinnering)

KinderYoga

verschillende methodes die binnen het KinderCoach Paleis beschikbaar zijn