Herinneringsdoosje

Wanneer er een dierbare persoon overlijdt, dan verwerkt elke kind het op zijn of haar manier. Bij het KinderCoachPaleis staan we stil bij de overleden persoon door het maken van een doosje en praten we ondertussen over "van alles en nog wat".

Het doosje wordt gevuld met mooie herinneringen, die we aan diverse materialen ankeren. Door middel van een mooi gesprekje, schitterende visualisaties (gedachtenverhaaltjes) en een creatieve actie, krijgt de overledenen een dierbare plaats bij het kind. Net als bij de "taarten van Abel" is het gesprekje rondom het maken van het doosje, net zo belangrijk als het doosje zelf. Het uiten van emoties is voor iedereen een manier van verwerken. 

Het kind kan het doosje altijd weer even bekijken als het verdrietig is. De materialen die er in zitten bevatten ankers (positieve herinneringen), zodat het kind zichzelf kan troosten met een mooie herinnering.

Het maken van het doosje duurt ongeveer 1,5 uur.

De bijdragen voor het herinneringsdoosje zijn € 15,- per kind, bij meerdere kinderen krijgt het volgende kind 20% korting.

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.