KINDERCOACHING

Kinderen en hun (biologische) ouders hebben samen een band voor het leven. Deze band is optimaal als deze sterk is. Bij kinderen (op jonge leeftijd) is het voor ouders wel eens zoeken. Je kunt dan de hulp van een kindercoach gebruiken.

Het woord coach komt uit het Frans en betekent koets; een koets brengt een waardevol persoon van de ene plaats van de ander. Coaching is het werkwoord: de actie.

Het kind kan op eigen kracht (!) met behulp van inzichten zichzelf vaak al helpen. De kindercoach onderzoekt de oorzaak van het probleem en geeft het kind de juiste inzichten. Met behulp van verschillende methodes en technieken worden zowel ouder als kind ondersteund bij het KinderCoachPaleis. De reis in de koets verloopt zo vlot en oplossingsgericht als mogelijk.

Mijn ervaring is dat kinderen die bij mij komen hoogsensitief zijn. Het is mooi om dat te ontdekken, er vallen veel puzzelstukjes op hun plek als de kenmerken hiervan verteld worden en geoefend wordt om hiermee om te gaan. Bekijk het filmpje onder aan de pagina als je meer wilt weten over HSP (Hoog Sensitief Persoon). Zoek je hierin hulp voor je kind of voor jezelf? Ik sta voor je klaar.

Welkom bij het KinderCoach Paleis!

Jolanda Jong