KinderCoach

Begeleiden van kinderen en hun ouder(s) om samen (weer) te genieten van het leven. 

BeeldDenken

Begeleiden van kinderen die visueel (met beelden) leren.

Coach

Individuele begeleiding in levens- en familieprocessen.

Sportmassage

Een weldaad voor lichaam en geest.

Dromen en Yoga

Yoga, Mindfulness, Relax

Lilly's Design

Creatieve (teken) workshops waarbij de innerlijke krachtstroom geactiveerd wordt.

Lilly's KidsDesign

Creatieve workshops voor kinderen.

Jolanda Jong - Expert Diagnosticeren BeelddenkenJolanda Jong - Expert Diagnosticeren Beelddenken

Jolanda Jong - gecertificeerd TrainerJolanda Jong - gecertificeerd Trainer

SportmassagePaleis.nlSportmassagePaleis.nl

Jolanda Jong - KindermeditatiedocentJolanda Jong - Kindermeditatiedocent

Jolanda Jong - 5 CIVAS opleidingenJolanda Jong - 5 CIVAS opleidingen

Jolanda Jong- gediplomeerd sportmasseurJolanda Jong- gediplomeerd sportmasseur

Persbericht - oktober 2014

Heb jij al Parents’ Skills?

Dit najaar organiseert het KinderCoach Paleis uit Zwaagdijk-West in samenwerking mt Stichting Netwerk Hoorn een cursus van vijf avonden rond “Parents’ Skills”. De avonden zijn gevuld met praktische ideeën voor een oplossingsgerichte opvoeding.

Iedere ouder herkent ze wel. Situaties waarbij je voelt dat je moet ingrijpen. Je kind die in een volle supermarkt op de grond gaat liggen huilen om snoep, draaien van keiharde muziek,  ‘vergeten’ om huiswerk te doen, niets opruimen, te laat thuiskomen, enzovoort. In bijna al deze gevallen is het vaak niet duidelijk welke reactie het meest effectief is. Moet je corrigeren, onderhandelen, boos worden, negeren of juist belonen?

Leer tijdens de “Parents’ Skills” cursus wat je het beste kunt doen, werk aan een aanpak die bij jou past, die je helpt om je kind constructief, oplossingsgericht en creatief op te voeden. Je kind leert verantwoordelijkheden te ontwikkelen en wordt al snel zelfverzekerder. Je zult bovendien merken dat je als ouder veel meer energie overhoudt.

De cursus start dinsdagavond 28 oktober om 20.00 uur en duurt ongeveer 2 uur in de Zaagtand aan de Sint Eloystraat/Liornestraat in Hoorn. De drie andere avonden zijn op 4, 18 en 25 november. In januari zal er nog een evaluatieavond gepland worden. De cursus is ook geschikt voor iedereen die met kinderen werkt. De investering is € 79,50. Het minimum aantal deelnemers is 6 en maximaal 10. Schrijf je in via e-mail: aanmelden@kindercoachpaleis.nl of via telefonisch contact met Jolanda (06-55933803). Meer informatie kunt u vinden op de website van KinderCoachPaleis.nl en NetwerkHoorn.nl

 

Jolanda Jong - KinderCoach PaleisJolanda Jong - KinderCoach Paleis